Saltar al contenido

CRONICA D UN VOL CANCEL·LAT

diciembre 25, 2020

Descargar CRONICA D UN VOL CANCEL·LAT en epub y PDF

Sinopsis de CRONICA D UN VOL CANCEL·LAT

Em dic Jana i, si m’hagués de definir amb una sola paraula, ho faria, sens dubte, dient que soc imaginativa. I si em preguntéssiu per la meva afició principal, us confessaria que mirar sèries i escriure guions de cinema. De gran, vull ser guionista. Ho tinc decidit. I sabeu què em passa? Que els fets quotidians aparentment més insignificants em semblen punts d’arrencada d’una pel·lícula. Només cal amanir-ho tot una mica… Ara que, per a guió de pel·lícula, el que em va passar aquest estiu: una investigació policial en tota regla i moments de molt perill… No us ho creieu?
Ver más

NOEMI BAGES

Ver ficha del autor

Sobre este libro

«CRONICA D UN VOL CANCEL·LAT pdf»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1497
  • Descargas totales: 978
  • Tamaño del archivo: 580 KB
  • Formatos de descarga: PDF MOBI EPUB

Géneros literarios:

Juvenil

Ver otros libros de juvenil

Usuarios también llegan buscando:
CRONICA D UN VOL CANCEL·LAT descargar gratis

Estás por descargar CRONICA D UN VOL CANCEL·LAT en español gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -