Saltar al contenido

ECONOMIA EN COLORS

abril 6, 2020

Descargar ECONOMIA EN COLORS en epub y PDF

Descripción

De la manera més desenfrenada, divertida i fresca, Xavier Sala i Martín ens ofereix una explicació magistral per posar l’economia a l’abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s’havia vist abans: en colors.

Divertida, pròxima, entenedora, diferent… Així és l’economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l’economia deixi de ser gris plom i s’ompli de colors. Xavier Sala i Martín demostra que l’economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

Després de l’èxit del programa del televisióEconomia en colors, Sala i Martín ha volgut ampliar en aquest llibre el contingut de cada capítol amb més informació, més detallada i amb una anàlisi més profunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un enigma econòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l’economia, que ens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i acaba amb una conclusió que intenta resoldre l’enigma inicial.

Així, aEconomia en colors, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan en la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir «innovar», en què co…

Sobre este libro

Páginas del libro: 296

Editorial: ROSA DELS VENTS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788415961970

Fecha de publicación: 2015

Editado en: ES

Traductor: 0

«ECONOMIA EN COLORS pdf»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1750
  • Descargas totales: 726
  • Tamaño del archivo: 691 KB
  • Formatos de descarga: PDF MOBI EPUB

Géneros literarios:
Economía
Economía

Ver otros libros de economia

Usuarios también llegan buscando:
ECONOMIA EN COLORS descargar gratis

Estás por descargar ECONOMIA EN COLORS en español gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -