Saltar al contenido

EMPORION, LA DE LES TRES MURALLES (2ª ED.)

diciembre 30, 2020

Descargar EMPORION, LA DE LES TRES MURALLES (2ª ED.) en epub y PDF

Sinopsis de EMPORION, LA DE LES TRES MURALLES (2ª ED.)

Empòrion, la de les tres muralles constitueix un original divertiment, en el millor sentit de la paraula, al voltant de la convivència que, amb alguns alts i baixos, hi mantenien indigetes, grecs i romans. Hi plana, a diferència de les peces anteriors, un afuat sentit de l’humor i una subtil ironia sobre els pressupòsits del caràcter empordanès.
Fages situa l’acció a començaments del segle II a C, quan Marc Porci Cató arriba a Empúries com a procurador de Roma, en una mena d’exili daurat. Home capquadrat, auster i rigorós, però amb una insatisfacció vital, acabarà sucumbint al pragmàtic sentit de murrieria que fa possible la convivència –i la connivència- entre grecs i indigetes enfront dels esquemes codificadors de les noves autoritats de l’Imperi.
Ver más

CARLES FAGES DE CLIMENT
Carles Fages de Climent (Figueres, 1902 – 1968). Doctor en llengües clàssiques, excel·lí de jove com a poeta d’una gran rigor formal i lingüística, en la línia de Guerau de Liost: Les bruixes de Llers (1924, Quaderns Crema, 2003), Tamarius i roses (1925), Sonet a Maria Clara (1938) i Balada del sabater d’Ordis (1954, Quaderns Crema, 2003), que interpreta certs trets tel·lúrics de l’Empordà. Quaderns Crema també va publicar, el 2003, Somni de Cap de Creus i el recull Tots els sonets. En són importants els epigrames, no publicats íntegrament fins el 2002, sovint sagnants, a l’estil de Juvenal. Escriví també teatre liricohistòric: El bruel (1928), La dama d’Aragó (1955) i la novel·la històrica Climent (1933), cruel biografia d’alguns dels seus avantpassats.
Ver ficha del autor

Sobre este libro

«EMPORION, LA DE LES TRES MURALLES (2ª ED.) pdf»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1452
  • Descargas totales: 643
  • Tamaño del archivo: 804 KB
  • Formatos de descarga: PDF MOBI EPUB

Géneros literarios:

Literatura

Teatro

Teatro en catalán

Ver otros libros de teatro

Usuarios también llegan buscando:
descargar EMPORION, LA DE LES TRES MURALLES (2ª ED.) pdf gratis

Estás por descargar EMPORION, LA DE LES TRES MURALLES (2ª ED.) en español gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -