Saltar al contenido

LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC

diciembre 30, 2020

Descargar LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC en epub y PDF

Sinopsis de LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC

La sensació internacional de la literatura fantàstica ha tornat, amb noves històries desenvolupades al món d’Eragon i Llegat, el cicle que ha conquistat més de 10 milions de lectors.Un jove viatger maleït. Encanteris i màgia. I, per descomptat, dracs.
Benvinguts de nou al món d’Alagaësia.
Ha passat un any des que Eragon va sortir d’Alagaësia en cerca de la llar perfecta per entrenar una nova generació de Genets de Drac. Ara ha de fer front a un mar de tasques que semblen no tenir fi: construir un enorme refugi per a dracs, bregar amb proveïdors, custodiar ous de drac i enfrontar-se amb urgals bel·ligerants i elfs arrogants. Però ara, una visió dels Eldunarí comporta visites inesperades; una extraordinària llegenda urgal, que aportarà una distracció més que necessària, com també una nova perspectiva a la vida d’Eragon.
Gaudeix una vegada més de la incomparable imaginació de Christopher Paolini en aquesta emocionant col·lecció d’històries en el món del cicle Llegat, que inclou noves peces d’art fetes pel mateix autor.
La sensació internacional de la literatura fantàstica ha tornat, amb noves històries desenvolupades al món d’Eragon i Llegat, el cicle que ha conquistat més de 10 milions de lectors.

Ver más

CHRISTOPHER PAOLINI

(1983, Paradise Valley, Montana) hijo de Talita Hodgkinson y del fotógrafo y practicante de la terapia rolfing Kenneth Paolini. Reside en una granja junto al río Yellowstone. Muy aficionado a la lectura, con especial predilección por los libros de misterio y fantasía, con autores como Tolkien o Fran Herbert.
Ver ficha del autor

Sobre este libro

«LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC pdf»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1775
  • Descargas totales: 903
  • Tamaño del archivo: 579 KB
  • Formatos de descarga: PDF MOBI EPUB

Géneros literarios:

Juvenil

Ver otros libros de juvenil

Usuarios también llegan buscando:
LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC descargar gratis

Estás por descargar LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC en español gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -