Saltar al contenido

LA RABIA QUE EM FAS

julio 11, 2021

Descargar LA RABIA QUE EM FAS en epub y PDF

Sinopsis de LA RABIA QUE EM FAS
La ràbia que em fas és un retrat de les dificultats que molts joves de trenta anys tenen alhora de prendre les regnes de les seves vides i començar a prendre decisions. En Ramon, en Samuel, l’Eva, la Maria i en Víctor són companys de feina. Durant un sopar d’empresa tenen l’oportunitat de trobar-se en un ambient més distès que els permet compartir les seves angoixes professionals, les inseguretats relacionades amb els lligams de la parella, les crisis amoroses, inclús les fantasies eròtiques que alguns tenen amb els companys de feina. El marc escènic que dóna lloc a aquestes converses és el dels lavabos d’homes i de dones que hi ha en aquest local de copes, on les confessions i les passions que sorgiran entre ells tindran un nexe comú: la ràbia i la ira que els impulsa a tots i cadascun d’ells no tenir la suficient gosadia per afrontar de cara els propis problemes i a posicionar-s’hi, cara a cara.
Ver más

Juli Disla

Ver ficha del autor

Sobre este libro

«LA RABIA QUE EM FAS pdf»

la rabia que em fas-juli disla-9788429762976

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1551
  • Descargas totales: 941
  • Tamaño del archivo: 610 KB
  • Formatos de descarga: PDF MOBI EPUB

Géneros literarios:

Literatura

Teatro

Teatro en catalán

Ver otros libros de teatro

Usuarios también llegan buscando:
LA RABIA QUE EM FAS epub gratis

Estás por descargar LA RABIA QUE EM FAS en español gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -