Saltar al contenido

REFLEXOS EN UN ULL D´HOME

diciembre 23, 2020

Descargar REFLEXOS EN UN ULL D´HOME en epub y PDF

Sinopsis de REFLEXOS EN UN ULL D´HOME

«Sens dubte, cap societat humana s’ha vist atrapada en una contradicció tan inextricable com la nostra, que nega tranquil•lament la diferència dels sexes i, alhora, l’exacerba demencialment per mitjà de les indústries de la bellesa i de la pornografia.
Assenyalem amb el dit les dones que es tapen els cabells; nosaltres, en canvi, preferim posar-nos una bena davant els ulls.»

A partir d’aquesta premissa, Nancy Huston s’endinsa en aquesta paradoxa de la societat occidental explorant els efectes de la invenció de la fotografia i del feminisme, els dos esdeveniments que han canviat d’una manera radical i en sentit contrari el destí de les dones d’aquests països.
I les dones, ¿com la viuen, aquesta situació? ¿I els homes? Nancy Huston respon a aquestes preguntes parlant-nos sense embuts de la seva pròpia experiència i de la de dones i homes que han marcat una època: d’Anaïs Nin a Nelly Arcan, de Romain Gary a Auguste Rodin, de Jean Seberg a Marilyn Monroe…
En aquest llibre incòmode, controvertit i de vibrant actualitat, l’humor, la ironia i el to proper i personal de Nancy Huston ens obliguen a mirar de cara aquesta gran contradicció que afecta profundament la nostra societat.

Ver más

NANCY HUSTON

Nancy Huston Calgary-n jaio zen, Kanadan, 1953an. Ingelesez eta frantsesez idazten du, eta berak egiten ditu bi hizkuntzen arteko itzulpenak. Hogei urte zituela iritsi zen Frantziara, eta, 1977an gero, Parisen bizi da. 1981ean idatzi zuen Les Variations Goldberg eleberria. Musikagile ere bada, flauta eta klabezina jotzen ditu. Hainbat sari jaso ditu bere bizitzan zehar: Goncourt des Lycéens, Livre-Inter saria, Elle saria, Femina saria. Alberdaniak bere eleberririk ezagunena argitaratu zion 2009an: Jaiotze markak. Hustonena da baita ere L’Empreinte de l’ange eleberria.
Ver ficha del autor

Sobre este libro

«REFLEXOS EN UN ULL D´HOME pdf»

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1374
  • Descargas totales: 984
  • Tamaño del archivo: 683 KB
  • Formatos de descarga: PDF MOBI EPUB

Géneros literarios:

Ciencias Políticas y Sociales

Sociología

Feminismo y mujer

Ver otros libros de feminismo

Usuarios también llegan buscando:
descargar REFLEXOS EN UN ULL D´HOME REFLEXOS EN UN ULL D´HOME epub

Estás por descargar REFLEXOS EN UN ULL D´HOME en español gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -