Saltar al contenido

TERRA DE NINGU (VOL. II): PERSPECTIVES FEMINISTES SOBRE LA REPRESIO

junio 16, 2020

Descargar TERRA DE NINGU (VOL. II): PERSPECTIVES FEMINISTES SOBRE LA REPRESIO en epub y PDF

Descripción

Terra de ningú VII. Perspectives feministes sobre la repressió s’emmarca dins del projecte iniciat amb Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència, que es va publicar a finals del 2017, en un context de repressió per part de l’Estat marcat sobretot per l’1 d’Octubre i la celebració del referèndum d’autodeterminació a Catalunya. Aquest segon volum de Terra de ningú parteix d’aquella tardor i és, d’una banda, una reacció a la situació política i social del nostre país, i de l’altra, busca ser una oportunitat per reflexionar més pausadament sobre com abordar els temes repressius en el context actual des d’una aproximació feminista que ha estat pràcticament absent en el debat públic.

Terra de ningú VII Perspectives feministes sobre la repressió inclou articles que ens donen eines rellevants per pensar la repressió en l’àmbit històric i actual, situat a casa nostra però també en relació amb altres territoris de l’Estat, de manera que ens permeten reflectir les diferents cares d’aquesta repressió i com està afectant les dones i els feminismes. Amb l’objectiu, en darrer terme, de contribuir a visibilitzar la repressió sobre les dones i d’aprendre les estratègies per fer-hi front.

Amb textos de: Carina Navarro, Carme Porta, Clara Camps Calvet, Dolors Bassa, Elisabet Almeda Samaranch, Gatamaula, Hora Bruixa, Laia Serra, Lucía Veciño, Marta Roqueta-Fernàndez, Montse Bassa, Mireia Boya, Núria Vergés Bosch, Pastora Filigrana García,Tamara Carrasco, Tània Verge, Zuriñe Rodríguez Lara.

Sobre este libro

Páginas del libro: 131

Editorial: POL.LEN

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788416828708

Fecha de publicación: 2019

Editado en: ES

«TERRA DE NINGU (VOL. II): PERSPECTIVES FEMINISTES SOBRE LA REPRESIO pdf»

terra de ningu (vol. ii): perspectives feministes sobre la represio-9788416828708

Datos del archivo:

  • Visitas al libro: 1799
  • Descargas totales: 709
  • Tamaño del archivo: 898 KB
  • Formatos de descarga: PDF MOBI EPUB

Géneros literarios:
Ciencias Políticas y Sociales
Ciencias Políticas y Sociales

Ver otros libros de feminismo

Usuarios también llegan buscando:
descargar TERRA DE NINGU (VOL. II): PERSPECTIVES FEMINISTES SOBRE LA REPRESIO TERRA DE NINGU (VOL. II): PERSPECTIVES FEMINISTES SOBRE LA REPRESIO pdf

Estás por descargar TERRA DE NINGU (VOL. II): PERSPECTIVES FEMINISTES SOBRE LA REPRESIO en español gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -